HOTLINE PREVOZI:
+386 (0)41 612 015


DODATNA OPREMA

Vse za vaše vozilo...

Pozdravljeni!

 

V našem podjetju uvajamo novost v Sloveniji. Odločili smo se, da vam ponudimo izdelke, ki so specifični za avtobusne prevoznike. Vemo, da veliko vašega dragocenega časa porabite za iskanje in nabavo primernih delov in opreme. Dovolite nam, da naše izkušnje pri tem delimo z vami. Nabavljamo večje količine, pri katerih dosežemo ustrezen rabat, tako da vam lahko večino izdelkov ponudimo po sprejemljivih in ugodnih cenah. S priznanimi slovenskimi proizvajalci in ponudniki storitev pa smo prav tako sklenili ugodne sporazume o zastopanju, s čimer smo dosegli, da lahko njihove izdelke kupujete, tako pri njih kot pri nas, po enakih cenah.

 

Devet osnovnih razredov se bo nenehno dopolnjevalo z novostmi, zato vas vabimo, da si jih vsake toliko ogledate. Morda bo ravno takrat dodan nov izdelek, ki ga nujno potrebujete.

Hkrati vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje za izdelke, ki jih še ne ponujamo (priložite sliko, serijsko številko, kataloško številko...), potrudili se bomo, da vam ga poiščemo. Vsi strateški izdelki bodo stalno na zalogi, posebnosti pa po naročilu.

 

Za naročila izdelkov in dajanje informacij vam je na razpolago Jože Flucher. Naročanje je kar se da preprosto. Ob vsakem izdelku je Šifra artikla, katero sporočite Jožetu na mail, dodajte še količino. Za lažje odločanje pa so priložene tudi cene (v prvem stolpcu so veleprodajne cene brez DDV-ja, v drugem stolpcu pa maloprodajne cene z DDV-jem).

 

Naročila in povpraševanja prosimo oddajte na  info@flucher.si

 

ali pa telefon: 00386(0)40/612 015

 

Veselimo se sodelovanja z vami

Na spodnji povezavi si lahko ogledate vse artikle, ki so na zalogi.

Seznam dodatne opreme

Galerija dodatne opreme